Karijera

Šta očekujemo od novih saradnika?

Očekujemo visokomotivisane, dinamične osobe koje su spremne kako za individualni, tako i za timski rad, sa izraženom radnom etikom,  fleksibilnošću, organizacijskim veštinama. Spremnost na lični i profesionalni razvoj, te odanost preduzeću.

Nagrađivanje i ocenjivanje zaposlenih?

Služba ljudskih resursa izuzetnu pažnju pridaje praćenju rada svakog zaposlenog, kojim prepoznajemo inovativne i  perspektivne pojedince čiji dalji razvoj želimo da postičemo.

Somborelektro d.o.o. Sombor je ozbiljan poslodavac koji svoje zaposlene konstantno edukuje i brine o njihovoj dugoročnoj karijeri i ličnom razvoju. Preduzeće organizuje interne treninge i seminare za sve zaposlene, sa fokusom na konkretne poslovne zadatke i svakodnevnu praksu.

Karijeru je moguće graditi u svim sektorima preduzeća, a u zavisnosti od aktuelnog obima posla, oglašavamo trenutno otvorene radne pozicije.

Vaš CV možete poslati i ukoliko u datom momentu ne postoji nijedna otvorena pozicija, nakon čega će isti biti sačuvan u našoj bazi kandidata, odakle ih po potrebi koristimo u procesu regrutacije i selekcije.

 

Prijava

Polja označena zvezdicom su obavezna